Sunday, July 13, 2008

400 dies despres

Delhi era el vestibul; Bagepalli es la sala d'estar, cuina, lavabo i habitacio amb terrassa. Vistes al pessebre vivent.
M'he trobat amb l'Eduard, l'informatic que esta ajudant a l'escola (http://www.eduard.cat/) , despres van arribar la meva germana i el Jaume pero quan escric aquestes linies ja descansen en sol catala.
El primer dia, essent diumenge, vaig decidir pujar la meva estimada i enyorada Muntanya Magica. Concretament per la denominada via Diversion 3.0. No em decepciona: llangardaixos i adrenalina, punxes assassines a les plantes dels peus i calma vivificant a la roca del cim.

Dilluns es el meu primer dia a l'escola. S'havia escampat la veu de que Rikki- sir era a la ciutat. Sembla ser que m'esperaven...

Des d'aleshores he tingut temps de fer una reunio amb les professores de parvulari (caracters angelicals pero sense ser angels dels de temps passats) i explicar-los alguns projectes, hem anat a la recepcio d'una boda musulmana on la nuvia i la seva mirada d'angle agut respecte la vertical desprenia una flaire com d'"arranged marriage" i de "poques-ganes honey moon".
L'Sting camina a traves dels camps de civada. Jo, mes humil soc, i a falta de cervesa, floto entre els girasols.
Ah si! El retrobament amb l'amic Ajish ha deixat un rastre de whisky i gambes ultra-picants.



Els items mes imprescindibles de la setmana: el bloc de pedra washing/meditating, el desodorant llanssaflames kill-the-mosquito, el cub de Rubbick de l'Eduard (que ja se resoldre).
Houllebecq ces't fini.
Els haikus del dia? Si:

Elevamos
la cuclilla
a un estado de bienpensar.


Lo mas vidrioso del ojo
confluye
y desemboca para adentro.


Aqui sota tenim entre altres a la Sunita, alumna preferida del Jan, la Suma, la nena que apadrinem i a qui visito mes que a alguns dels meus familiars, i la foto oficial que certifica que els diners que van ser entregats pel Jove Calassans Teatre per a la compra d'una fotocopiadora, han estat invertits finalment en la construccio del segon pis de l'escola, obra que podeu contemplar en la mateixa foto i que espero que el Lluis Sala publiqui per a satisfaccio dels contribuients.









Diumenge 20 marxo cap a Kerala.

1 comment:

noica said...

Cabezón, ens estem menjant una truita de patates amb ton pare i ta mare. A cashcarla!