Monday, July 21, 2008

Avaluacio Bagepalli

Ha estat un retorn fugas, era conscient que aquest cop passava per Bagepalli gairebe exclusivament per retrobar-me amb la gent que havia deixat enrere, basicament els meus ex-alumnes.
La relacio amb l'Ali i la Latha ha tornat a ser com en els vells temps, maxima cordialitat i moltes rialles.
El primer dia a l'escola va ser forsa emocionant. Com es costum em van fer parlar per a tota l'escola. Sembla ser que tots em recordaven, recordaven expressions en castella, jocs, signes que ens servien per comunicar-nos. Crits de Rikki-sir. He tornat a entrar en el somni durant una setmana.

El meu Telugu segueix sent pauperrim pero he recuperat rapidament les expressions que pensava que havia perdut. Incloses canssons amb Malayalam que els encanten a les professores.

L'equip de professores del parvulari s'han mostrat mes interessades del que esperava amb la possbilitat d'iniciar un senzill treball per projectes a partir del segon trimestre. L'ajuda inestimable de la nova Cap d'Estudis (que m'ha donat molt bones vibracions pel que he pogut parlar amb ella) em fa creure que utilitzaran part del material que els he deixat.
L'Eduard, l'informatic gironi que esta com a voluntari passant dos mesos a Bagepalli esta donant classes d'informatica per als cursos mes grans. Realment dona gust veure que el voluntariat a l'escola Pragathi te certa continuitat. Si voleu veure el que es un blog com Vishnu mana i coneixer les ultimes noticies sobre l'escola de PVS, heu de visitar el seu blog: www.eduard.cat
Bagepalli segueix igual.
Encara hi ha algun nen que em demana pel Jan.
En uns deu dies hi tornare per acomiadar-me.
____________
La ceremonia del pimiento:
sufrir, sudar...
La vida es un chili!
__________
Vean las particulas de respeto,
huelan el viento,
sean.




1 comment:

Montserrat said...

Hola Ricard. He vist les fotos que has penjat. Totes son molt maques, però la que m'agradat molt es la primera que estas amb els nens. La trobo preciosa. Cuidat.