Tuesday, July 22, 2008

Be curry, my friend

Ha comenssat la meva formacio com a actor-ballari de Kathakali. El meu mestre (que podeu observar aqui damunt) es el Miyagi del Kathakali, porta moltissims anys en el fregat, no enten ni papa d'angles, pero em dona molta canya. Agulletes a les cames i la roba interior xopa de suor. La classe de Kathakali o "pulir-cera-kali" es divideix en el treball de dansa de peus, expressio facial i estudi dels Mudras: a la foto m'esta mostrant un dels 24 que cal aprendre. Rikki-san extenuat.
Per sort a la tarda tinc el primer contacte de l'any amb el Mar Arabic. Entre Kathakalis, classes de sitar, concerts i preparacio de projectes diversos (Pollastre amb prunes, Mahabharatta i Rocamadour) necessito una obertura cap al mar per a poder llenssar unes meditacions.
Acabo la tarda amb un partidet de futbol (Sporting Kochi, oeee). En el meu equip hi ha una samarreta del Real Madrid i tots em feliciten per pertanyer al pais guanyador de l'Eurocopa. Com explicar-los? Incredible India!
______________
La piel se estira
y tienes algo percutido;
expande el alma!
____________
Manos sencillas son sagradas.
Los santos viven
en casas de palma.

Gracies al senyor Marcos Vazquez per ajudar-me a millorar la modesta estetica d'aquest humil blog amb la seva il.lustracio.

2 comments:

noica said...

Un dels actors que sembla que sigui el que dirigeix el cotarro (el que prepara l'escenari, toca els címbals i canta a les representacions) és molt simpàtic; va estar de gira per Espanya i va actuar a Barcelona i Figueres. Li pots dir que ets el germà de la friki de BCN que es va enamorar dels plats foradats que fan servir per decorar l'escenari (en vaig comprar 4). Has vist els gatets que corren per la cabanya? Són molt carinyosos. Un d'ataronjat a ratlles es va adormir a la meva falda.

noica said...

Per cert, espero que a aquestes alçades ja coneguis el restaurant italià Upstairs, amb la seva pizza de pernil i gorgonzola i l'encantadora Katrina