Monday, July 28, 2008

The good old days

No hi ha ningu a les platges. Tinc la sensacio de ser l'unic esser huma banyant-se en quilometres de costa.

Vaig visitar Cherai Beach, a uns 28 km. de Fort Cochin. La platja desapareix en la Rainy Season i nomes quedaven uns 30 metres quadrats de sorra enmig del pedregar. Aixo si, mentre em banyava, privilegiat de mi, dos Baywatchers van venir a supervisar la meva relacio amb les ones. Sempre a punt.

Com que a Cherai Beach gairebe no hi ha Beach, a l'illa de Vypin hi vaig trobar una altra platja que s'ha convertit en la meva preferida. La Lighthouse Beach (amb far inclos) esta sempre buida, si no hi comptem les vaques i els corbs. Es el Lloc.





La "coreografia" adaptada de Krishna parlant amb Draupadi esta arribant als seus ultims passos. Despres el perfeccionament. Abans de comensar la llisso, sempre uns moviments per invocar als Deus i beneir aquest art de l'expressio. I tambe el basto que marca el ritme. Beneit sigui. M'encanta poder fer de Krishna; es el meu personatge preferit.


Items mes apreciats: Dos collons ben plantats a l'hora d'entrar la moto en el Ferry que uneix les illes: En un "marica-l'ultim", si cales, pringues.


__________


Cae a raudales


pero sin prisa.


Hay que vestirse de monzon


___________


Si la playa no aparece


preguntale a la marea


o a los cocos.



2 comments:

Montserrat said...
This comment has been removed by a blog administrator.
noica said...

Una de les imatges més inquietants de la meva estada a Kochi és estar fent cua per al ferri amb les dones (totes ben juntetes) davant de la reixa, girar-me enrere i veure una munió de tios bigotuts agafats als barrots, devorant-nos amb la mirada, esperant per llançar-se damunt nostre -és a dir, per entrar al ferri abans que ningú...