Wednesday, July 30, 2008

Robo-Coop

Primer em vaig trobar la Noe i la Monica. Treballen per a la Fundacio Vicens Ferrer.

Me'n van parlar meravelles i em van explicar un munt de coses sobre el funcionament de l'ONG. L'Eduard en el seu moment ja me n'havia explicat quatre coses. Comensa a picar-me la curiositat, mes quan m'insten a coneixer en persona el senyor Vicens. Parlen de la seva mirada com d'una arma llensivola, del seu humor caustic, de les seves sortides inesperades, de la seva fervent esperansa en la fe. La curiositat ja m'escou.

Despres va arribar la Isabel i em va explicar que anava a treballar a Trivandrum (Thiruvanatntapuram), a un institut perque on persones cegues de tot el mon rebran formacio per a poder engegar projectes de cooperacio. Mentre fem una cervesa m'explica la vida i miracles (mai millor dit) de la fundadora de l'institut. Sabriye Tenberken, alemana nascuda amb una malaltia degenerativa que la va deixar completament cega als 12 anys. Va aprendre xines i tibeta (creant un alfabet braille tibeta, que no existia) i se'n va anar a Lhasa, tota sola, amb el seu basto. Alli va fundar una escola per a nens cecs (que viuen en l'ostracisme total per una molt mala interpretacio del karma). Aixo com a resum.

Et penses que estas fent coses i encara t'estas posant les sandalies.

El full de ruta es va configurant, no amb gran previsio (creiem en el Zen), pero hi ha linies que es deixen veure darrere la boira.

____________________

Una carretera es un nervio

y en una selva

es la crisis humeda.

____________________

Gato, gato, gato,

gato, duerme, gato,

ensuenyo de rrrrrrrrr.

3 comments:

Montserrat said...

Ha de ser molt emocionant poder saludar a Vicenç Ferrer. No penses que ho podries fer?

noica said...

Ui, la Gautami! Que guapa

Eduard Muntaner Perich said...

Ostres per una "casualitat" d'aquestes que cada cop m'agraden més, jo també he conegut a la Noe, tot i que virtualment, i ja m'ha dit que et va conèixer a Fort Cochin.

Si tens temps has d'anar a la FVF i conèixer en Vicenç, és una experiència que no oblidaràs. Jo hi vaig ser el cap de setmana passat i he tornat amb les piles recarregades.

Quan tornes a Bagepalli? La Latha i l'Ali ja fa dies que em pregunten si he rebut notícies teves!

Om Shanti Shanti Shanti