Sunday, August 3, 2008

Fish and chips

Els dies passen lacidament. Aixo de Kochi ja s'acaba i , sens dubte, ha donat per molt. Diumenge vaig fer la dotzena i ultima classe de Kathakali. Va venir un percussionista a tocar el classic timbal i un cantant. Em van deixar fer la meva escena de Krishna mentre em seguien amb els instruments. Tota una experiencia. Entre Katha i Kali, avui us ensenyo altres cosetes que han anat omplint els dies. Si vols peix, aqui no t'has de mullar el cul. Simplement vas a ajudar als pescadors de les xarxes xineses, els compres el que vulguis del que hagiu tret i t'ho cuinen a la graella en el xiringo de mes enlla.
Una altra possibilitat es trobar-te amb un rodatge d'una peli malayali. Els camins de la interpretacio son inexcrutables. Aqui a sota podeu veure el protagonista del film. Tot una estrella a Kerala: el prototipus d'home entrat en quilos i amb un bon mostaix. Irresistible.

I aqui teniu a les ballarines de dansa classica India. Atencio a la roba, als complements i al maquillatge. Cal anar prenent-ne nota.

Los angeles no existen
por culpa
de las alas.
_____________
Ninguna moneda
se llama tranquilite
o corteza (centroafricana).

2 comments:

NIHLIMA said...

las alas existen, sólo hay que cojerlas...

noica said...

Avui hem rebut una carta del Vinay, amb una foto i les seves notes escolars