Thursday, August 21, 2008

Smoke on the water

Def-con 1.
Aixo es quan el control del que succeeix es perd i arriba a inquietar-te d'una manera inusual.
Havia passat per uns quants Def-con 2 a la India: perdut a la muntanya, caient amb la moto o quedant-me sense aigua en zona semi-desertica; pero abans d'ahir vam viure un grau mes.
Benares es va inundar. Caminavem pel carrer, mig perduts i l'aigua ens arribava a alssada de genitals, i pujant. Seguia caient un monzo amb insistencia.
Sense saber si la zona del nostre hotel (molt a prop del riu) estaria encara pitjor ni si podriem arribar-hi vam entrar al primer hotel que vam trobar pel cami. La seguent escena es memorable. Sis blanquets coberts tan sols amb sis tovalloles brutes, tancats en una habitacio tuguriosa estenent els seus bitllets de 500 rupies per damunt del mobiliari.
Per sort nostra haviem comprat Bankh Lassis (iogurt) a la botiga oficial i ens vam poder alimentar durant la nit...
Algu del grup havia dit que ens calia viure mes aventures?

Inhalo la niebla que flota en el Ganges (Bunbury dixit)

2 comments:

Tona said...

Tho vas prendre una mica a pit aixo de les aventures, no?
A mes, sincerament, no em referia a aquest tipus daventures en que sents que potser dema no et llevaras perque ja no seras ni a lindia ni enlloc.
Recordo que va ser, referirme a les aventures i que comences el monzo i no pares fins lendema. Alguna connexio estranya amb el temps i tot plegat debiem tenir abans dahir!
Que continui per avui i pels dies que ens queden.

Pep Garrido said...

Recorda que sobreviure gairebé sempre és el més important!

Mira el mail.