Monday, August 18, 2008

Soul Train


El que deiem. Hem viatjat molt. Tres dies, dos busos i tres trens; uns 2000 km per arribar a Benares, un cop mes.
Vam deixar Hampi amb un dols gust de gola, vam organitzar el primer Indian Raid (un dia de separacio del grup, amb deures a fer i avaluacio vespertina) i ens vam embarcar en direccio Nord. Molt Nord.
Hampi - Hospet - Guntakal - Pune. A Pune baixem a estirar les cames. Visitem la recepcio de l'ashram de l'Osho Yogui i decidim anar al cine a veure la pel.licula de la temporada de Bollywood. "Singh is king". Ens encanta. Pugem al tren amb un parell de Kingfishers de mes.
Despres, dues nits mes de tren; per sort, el Getafe Team sempre es a punt per a inventar noves dinamiques d'entreteniment i diversio. Si voleu mes informacio del Getafe Team : www.caoticfan.blogspot.com, si voleu mes informacio del Gerard, un dels seus components: www.mai9.net.
Aixo, que estem a Benares, que vull trobar al Babaji i vull sentir mes musica. Despres seguire buscant cap a les muntanyes.

Rasca, rasca, rasca,
con unyas, piedras y palabras;
rasca hasta el alma.
______________

El mango no va a caer,
no va a caer...
touche! Quien reparte la madurez?

1 comment:

DaniValdivia said...

ricard!
soc el valdi (danivaldivia), m'he quedat impressionat mirant aquest blog, joder i saber que fa 3 anys(crec) ja havies estat a l'india amb el guille i vas dir que deixaves TOT per anar-te'n una temporada...doncs pel que veig sembla que ha estat més que profitosa, no?
no se naaaaaa de la teva vida, bueno si ho intueixo pero si me concretas o mu expliques directament tu tendre una idea mes concreta
com ja t'he posat pel facebook et vaig trobar pel de la gotsens i pel del oribe!
espero que tot b, ja sas o b pel facebook o dvd485@gmail.com

el sempre;
petitValdi!