Saturday, July 11, 2009

The start: From cave to cave


Comensa l'India Parade 2009. En un primer moment format per l'Alba i el Rikki en espera de que altres membres comensin a incorporar-se la setmana que ve.
Vam arribar a Mumbai i despres d'un dia ple d'intents mes o menys exitosos d'astillar-nos les rupies, vam visitar una miqueta la ciutat. Pero Bombai no es una ciutat que convidi gaire a passar-hi molts dies aixi que avui mateix hem arribat a Aurangabad, la ciutat que esta enmig de dos dels llocs mes impressionants de l'India (esculturalment parlant): les coves d'Ajanta i Elora. Ja hem visitat Elora, on s'ajunten cavernes budistes, hinduistes i jainistes; un paratge natural on escultors dels segles VIII al XIII han deixat un patrimoni increible picant a la roca viva. El temple mes gran del mon esculpit en roca es la guinda d'Elora: el Kailasha, que va trigar mes de 100 anys a completar-se. Dema explorarem Ajanta.
La primera pooja en un temple de Shiva ja ha estat realitzada. Aixo ens assegura un viatge fantastic sota la proteccio del Trimurtri.
I.P.2009 Advices (si els llegiu, deixeu comentari)
Pep i Maria: amb compte a Mumbai: Demaneu un pre-paid taxi cap a Colaba i aneu amb compte amb els taxistes mafietis (sobretot amb l'engany de: m'has donat un bitllet de 100 i havia de ser de 500(quasi hi caiem!!)). Des d'alla podeu anar a la Victoria Station i al pis de dalt (Tourist Booking Office) reservar bitllet sleeper cap a Goa, sino tambe podeu anar amb Sleeper Bus. En principi quedem a Angelina Guest House (Calangute) pero ja ens escriurem.
Laura: encara queda temps pero tingues en compte que hauras d'anar rapideta per fer el canvi a Delhi. Al Prat demana que et posin molt endavant de l'avio i aixi quan arribis a Delhi seras de les primeres a passar immigracio. Recull l'equipatge i sortint a l'esquerra (tot ben indicat) hi ha els autobusos que et porten al Domestic Airport. Un cop alla busca (o pregunta) on es Spice Jet, ves-hi, passa la motxilla a facturar pel control de seguretat, factura-la i a embarcar! Sembla complex pero no hi haura cap problema. Estem en contacte.

3 comments:

Pep Garrido said...

Ok.
Rebut.

Cap a quin dia a l'Angelina Beach Resort?

PEP I MARIA

noica said...

Estem morts d'envejaaaaa!!!! Molts petons per a l'Alba i per a tu

Montserrat said...

Un començament interessant. Sembla tot molt bonic, com sempre.Les fotos molt bé. Petons per tots dos. Papes.